ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)


A jelen ÁSZF tartalmazza a Gelencsér Anna egyéni vállalkozó által üzemeltetett MeghívóMűhely weboldalon történő internetes vásárlására vonatkozó feltételeket.

A weboldal böngészésével, használatával és a meghívók és egyéb kiegészítők megvásárlásával kijelented, hogy elolvastad és elfogadtad a MeghívóMűhely használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetértesz. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre.

A vásárlás során eladónak Gelencsér Anna egyéni vállalkozó minősül.
Cím: 8400 Ajka, Diófa u. 23., nyilvántartási szám: 54304349, adószám: 73062552-1-39, e-mail: gelencser.anna.grafika@gmail.com

1. Termékek, szolgáltatások

A MeghívóMűhely termékei az adottságaik keretein belül testre szabhatóak, a szövegezés személyre szabása pedig rendelés után e-mailben és telefonon történik. A készítendő meghívók végső kinézetéről e-mailben visszaigazolást küldök. Az értékesítés és kapcsolattartás online formában történik, személyes megrendelésre nincs lehetőség.

A MeghívóMűhely oldalán részletesen leírást találsz a termékről (név, leírás, fotók). A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. 

Akár egyedi tervek alapján is lehetőség van megrendelni személyre szabott, egyedi meghívókat. Az egyedi tervezés mindig egyedi árajánlat részét képezi.

A monitoron vagy telefonon látható színek kissé eltérhetnek a nyomtatott verziótól.

2. Árak

Az árak bruttóban értendők, de nem tartalmaznak ÁFÁ-t, mert jelenleg alanyi adómentes adózóként működöm.

Az árak NEM tartalmazzák a szállítási költséget. Csomagolási költséget nem számolok fel.

Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartom a jogot a korrekcióra, azaz a webáruház nem köteles a hibás áron szállítani. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatlak az új adatokról. Ezt követően még egyszer megerősítheted a megrendelést, illetve lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

4. A vásárlás menete

A vásárlás menetéről a "Rendelés menete" linken találsz bővebb információt.

5. Fizetési feltételek

A teljes vételár megfizetésével tudod elindítani a megrendelés teljesítését. További részleteket a "Fizetési információk" linken találsz.

Ha 8 munkanapon belül nem érkezik meg az utalás, akkor a megrendelés automatikusan törlődik.

Az átutalásról e-mailben tájékoztatlak és felveszem veled a kapcsolatot a megrendelésed elkészítésének elindításához.

6. Szállítás

A szállítás menetéről a "Szállítási információk" linken találsz bővebb információt.

A termékek futárnak történő átadása után bármilyen bekövetkezett sérüléséért, utólagos hiányáért a MeghívóMűhelyt semmilyen felelősség nem terheli.

7. Utánrendelés

Lehetőség van utánrendelésre a rendelési szám, a szükséges meghívókra vonatkozó adatok és darabszám megadásával e-mailen keresztül.

8. Tulajdonjoggal kapcsolatos rendelkezések

Az elkészített meghívók a vételár teljes kifizetéséig a MeghívóMűhely tulajdonában maradnak. Minden nyomat, végleges nyomtatvány, digitális file és egyedi megoldás szellemi tulajdona a MeghívóMűhely tulajdonában marad az átadás után is és szerzői jogvédelem alatt állnak.

Az egyedileg elkészült digitális fájlok, meghívók is a MeghívóMűhely szellemi tulajdonát képezik, és felhasználhatóak reklám, közösségi oldalon való megjelenés, illetve más egyéb nyilvános megjelenés céljából (pl.: honlap).

A MeghívóMűhely termékei csak személyes használatra vásárolhatók meg. Tilos azok továbbértékesítése, bármilyen kereskedelmi célú felhasználása, illetve részben vagy egészben történő lemásolása.

9. Elállás

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. Korm. rendelet szabályozása értelmében a vásárló a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától, azonban elállási szándék esetén az eladó nem köteles visszatéríteni a vásárlónak az vételár összegét, mivel a meghívók egyedi rendelésre készülnek.
A személyre szabott, egyedi névvel, dátummal és személyes szöveggel ellátott vagy sérült meghívók nem értékesíthetők új termékként, így azt nem áll módunkban visszavenni, így a vásárlástól nem lehet elállni ilyen esetekben. A törvény értelmében a vásárlót nem illeti meg az elállási jog a kifejezetten a vásárló kérésére, az ő által szabott igények alapján, egyedi kérésének megfelelően előállításra került termék esetében.

Amennyiben a termékről a felbontás során - a kézbesítést végző személy (futár) jelenlétében - derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru futárnak történő átadását megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia!
Ha a sérülés a szállítás közben történik (futárszolgálat nem megfelelő csomagkezelése az ok), a kárigény a futárszolgálatot terheli.

A MeghívóMűhely bármikor elállhat a megrendelés teljesítésétől, amennyiben a megrendelést valamely oknál fogva nem tudja teljesíteni és visszafizeti a megrendelés teljes összegét.

10. Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás

A szerződéskötés nyelve magyar.

A szerződések írásban megkötött szerződésnek minősülnek.

A szerződések nem kerülnek egyedi módon iktatásra.

11. Adatkezelési Tájékoztató

A megrendelés során megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére azokat ki nem adjuk. Részletes tájékoztatót az "Adatkezelési tájékoztató" linken találsz.

Megrendeléseddel hozzájárulsz, hogy az elkészült meghívókat és egyéb kiegészítőket referenciaként felhasználjuk.

Megrendeléseddel a fenti Általános Szerződési Feltételeket elfogadod és magadra nézve azt kötelező érvényűnek tekinted.

Ha bármilyen kérdésed merül fel, a Kapcsolat menüpontban, e-mailen (gelencser.anna.grafika@gmail.com) vagy telefonon (+3620/512-8191) is felveheted velem a kapcsolatot.


Köszönjük, ha a MeghívóMűhelyt választod!

MEGHÍVÓMŰHELY