MEGHÍVÓ SZÖVEGEK


Nem jut eszedbe, mit írhatnál a meghívóra?

Böngéssz a Meghívó szövegek között és ha megtetszik valamelyik, küldd el számunkra a megrendeléskor.

Szeretettel várunk titeket az esküvőnkre, hogy velünk örüljetek, mikor végleg összekötjük életünket.

Örömmel értesítünk, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várunk titeket az esküvőnkre.

Úgy döntöttünk, még szebbé varázsoljuk egymás életét, s e nemes napon házasságot kötünk, ezért szeretettel várunk titeket az esküvőnkre.

Örömmel tudatjuk, hogy megszületett döntésünk, miszerint szerelmünket házassággal pecsételjük meg, ezért szeretettel várunk titeket az esküvőnkre.

Vadházasságunk megszelídítése érdekében úgy döntöttünk, hogyhűséget fogadunk egymásnak, ezért szeretettel várunk titeket az esküvőnkre.

A hír igaz, mely szerint az előzetes várakozásoknak eleget téve szerelmünket hivatalos formában is megerősítjük, ezért szeretettel várunk titeket az esküvőnkre.

Összeesküvés alapos gyanúja miatt a címzetteket a megjelölt időpontra kitűzött vallomástételen mély hallgatásra idézem.

Egyben kellünk? Egybekelünk! Gyere velünk, ünnepeljünk! Szeretettel várunk titeket az esküvőnkre.

A király imádott leányának és hős lovagjának kézfogójára, majd az ezt követő hét napig tartó vigasságra invitáljuk eme ház népét.

Szeretnénk veletek együtt megünnepelni örök életre szóló szerelmünket, ezért szeretettel várunk titeket esküvőnkre, majd az azt követő vacsorára és mulatságra.

Nemsokára eljön a Nagy Nap, mikor mindazok előtt, akik fontosak az életünkben örök hűséget fogadunk egymásnak. Így hát szeretettel meghívunk az esküvőnkre.

Szeretnénk bejelenteni, hogy közös útra indulunk, ezért szeretettel várunk titeket az esküvőnkre.

Igen, a hír igaz, hogy a tapasztalt barátok tanácsa ellenére is oltár elé állunk, ezért szeretettel várunk titeket az esküvőnkre.

Örömmel értesítünk, hogy ezúttal nekünk szólnak majd az ünnepi harangok, ezért szeretettel meghívunk az esküvőnkre.

Ezúton jelezzük, hogy szerelmünket kölcsönös támogatás és végtelen szerelem szerződésével megpecsételjük, ezért szeretettel várunk titeket az esküvőnkre.

Örömmel tudatjuk, hogy megtaláltuk az igazit, és a ti társaságotokban is szeretnénk megünnepelni a Nagy Napot, melyen összekötjük életünket, ezért szeretettel várunk titeket az esküvőnkre.

Csak nektek áruljuk el, hogy a maradék eszünket is elveszítve végleg megbilincseljük egymást, ezért szeretettel várunk titeket az esküvőnkre.

Nagy örömmel hívunk meg az esküvőnkre, melyen végleg összekötjük életünket.

Szeretnénk, ha velünk lennél életünk legszebb perceiben, ezért szeretettel meghívunk az esküvőnkre.

Eljött a Nagy Nap, amit annyira vártunk, kéz a kézben az oltárig meg se állunk. Elmondjuk egymásnak, amit eddig is tudtunk, ezzel megpecsételve további sorsunk. Szeretettel várunk titeket az esküvőnkre.


Köszönjük, ha a MeghívóMűhelyt választod! 

MEGHÍVÓMŰHELY