GYIK - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Mennyi idő alatt készülnek el a meghívók és kiegészítők?
A megrendelés összegének beérkezésétől számítva 10 munkanap.
/Kérlek, számolj azzal, hogy a megrendelés után 1-2 munkanapot igénybe vesz a termék szövegeinek testre szabása, ennek részetekről történő elfogadása, majd az összeg beérkezése is és az elkészítési idő (10 nap) csak innen indul. Érdemes a nagy nap előtt 3 héttel megrendelni a terméket, hogy biztosan időben odaérjen./ 
Az összeállított csomagot házhoz szállítással juttatom el a részedre.

Hogyan lehet rendelni?
Minden megrendelést a weboldalon lehet leadni. A félreértések elkerülése érdekében nem lehet telefonon vagy e-mailben rendelni.
Természetesen a rendelés beérkezése után lehetséges e-mailben vagy telefonon a meghívó részleteinek pontosítása.

Mennyibe kerülnek a termékek?
Az egyes meghívók és kiegészítők ára eltérő. A kiválasztott termék adatlapján minden esetben látható a termék ára.

Tudok-e változtatni a megrendelésen?
A készítendő meghívó végső kinézetéről e-mailt küldök, mely a jóváhagyásod után nyomtatásra kerül. A meghívón mindaddig tudunk változtatni, míg a nyomtatási fázis el nem kezdődik. Utána változtatni sajnos már nincs lehetőség. A változtatást e-mailben (gelencser.anna.grafika@gmail.com) vagy telefonon (+3620/512-8191) is leadhatod.

Mi történik, ha nincs ötletem a meghívó szövegezését illetően?
Minden meghívó a menyasszony és vőlegény nevét és elérhetőségét, az esküvő időpontját, és az esküvő fő eseményeit tartalmazza, melyeket e-mailben küldj meg a részünkre a megrendeléskor.
Ezen felül több meghívó tartalmaz meghívó szöveget és idézetet, melyhez a láblécben található Meghívó szövegek és Esküvői idézetek menüpontban találsz ötleteket.

Boríték érkezik a meghívóhoz?
Minden meghívóhoz ajándékban egy fehér színű boríték jár.

Mennyi a szállítási költség?
Az alapanyagok, illetve a kész meghívók szállítási költségét a láblécben található Szállítási információk menüpontban találod.

Tudok-e egyedi színű és elrendezésű meghívót készíttetni?
Természetesen lehetőség van erre is, ez azonban egy egyedi árajánlat részét képezni. Vedd fel velem a kapcsolatot a gelencser.anna.grafika@gmail.com e-mail címen, írd le, milyen meghívót szeretnél és mi elkészítjük neked.

További kérdés esetén írj a gelencser.anna.grafika@gmail.com e-mail címre, vagy hívd a +3620/512-8191-es telefonszámot.

Köszönjük, ha a MeghívóMűhelyt választod! 

MEGHÍVÓMŰHELY